Home > Agenda > Creatief Schrijven voor communicatie- en tekstp...

Creatief Schrijven voor communicatie- en tekstprofessionals (1-daagse training)

1 april 2019
Schrijfatelier Dronten
Creatief Schrijven voor communicatie- en tekstprofessionals (1-daagse training)

Nieuwsbrieven, interviews, blogs, speeches… en dan moet je ook steeds meer met storytelling. Je schrijft veel als communicatie professional en weet als geen ander wat de verschillende vormen van je vragen. Dat hoeft niemand je meer te leren. Maar of je nu een blog schrijft of hét verhaal van jouw organisatie op papier moet zetten; een beetje meer creativiteit kunnen je teksten wel gebruiken. Herken je dit? Schrijf je dan in voor de 1-daagse training Creatief Schrijven voor communicatie- en tekstprofessionals!

Doorbreek gewoontes

In deze training laat je de jou zo bekende vorm voor even los en werk je aan je creativiteit. Dat begint al bij creativiteit in bijvoorbeeld onderwerpkeuze, invalshoek en vorm. Dan volgt creativiteit in het schrijven zelf. Je doorbreekt vastgeroeste schrijfgewoontes en ontdekt nieuwe schrijftechnieken. Om later – achter je bureau - die creativiteit weer in de juiste vorm te gieten. Je leert allerlei manieren waarop dat kan, zodat je verhaal van het papier spat. Tot buiten de kaders. Zo ligt er keer op keer een boeiend stuk en sleep je je lezers mee in jouw verhaal.

Ervaren trainer

Deze 1-daagse training wordt gegeven door Danieke van Baal. Danieke is zelf een ervaren communicatie- en tekstprofessional en bovendien docent creatief schrijven. Ze weet precies wat er nodig is om in een zakelijke omgeving toch de juiste creatieve snaar te raken. 

Intake en persoonlijke feedback

Voordat de training begint kan je in een telefonische intake aangeven waar jij behoefte aan hebt tijdens de training. Na afloop heb je de mogelijkheid om een door jou geschreven tekst op te sturen voor persoonlijke feedback, tips en tricks.

Dus...

Wil jij eens ánders schrijven... schuif dan aan bij deze training!  Inschrijven kan hieronder. Heb je meer collega's die deze training willen volgen? Dan is het ook mogelijk om op maat iets te organiseren. 

Locatie: Woordenschat schrijfatelier in Dronten
Tijd: dinsdag 14 mei 2019 van 9.30 uur tot 16.00 uur
Prijs: 299 euro excl. BTW / 361,79 euro incl. BTW | Inclusief koffie, thee, lunch en lesmaterialen
(Je krijgt na inschrijving en betaling (Ideal) een factuur per e-mail. Heb je liever vooraf een factuur voor je werkgever? Neem dan even contact op
)
Aantal deelnemers: 6 tot 8

 

Wil je meer weten?
Neem direct contact op
© 2020 Woordenschat Schrijfatelier