Home > Agenda > Summerschool (zakelijk) Bloggen

Summerschool (zakelijk) Bloggen

19 juni 2019 - 3 juli 2019
Schrijfatelier Dronten
Summerschool (zakelijk) Bloggen

De avonden zijn lekker lang, het zonnetje brengt je in de juiste vibe, inspiratie vloeit! De zomer komt eraan.... en wat kan je dan beter doen dan je kennis over bloggen bijspijkeren? Tijdens deze summerschool van drie korte ateliers bijvoorbeeld. En dat doen we dan niet door je vaste stramienen aan te leren, kennis te delen over het maximaal aantal tekens en het invullen van ingewikkelde contentplanners... We laten je de creativiteit ervaren die komt kijken bij het bijhouden van een ijzersterk (zakelijk) blog. Want waarover je ook schrijft... een beetje meer creativiteit kunnen je blogs vaak wel gebruiken. Herken je dit? Schrijf je dan in voor deze summerschool!

Onderwerpen en inspiratie

Het begint al bij creativiteit in bijvoorbeeld onderwerpkeuze, invalshoek en vorm. Waar kan je allemaal over bloggen? En waar haal je de inspiratie vandaan? Dan volgt creativiteit in het schrijven zelf. Je doorbreekt vastgeroeste schrijfgewoontes en ontdekt nieuwe schrijftechnieken. Je leert allerlei manieren waarop dat kan, zodat je verhaal van het scherm spat. Tot buiten de kaders. Zo ligt er keer op keer een boeiend stuk en sleep je je lezers mee in jouw blog.

Met behulp van toffe oefeningen tover je van alles uit je pen. Je houdt een inspiratieboekje bij, werkt tussen de ateliersessies door aan je eigen blog en leert door te doen en van elkaar.

Locatie: Woordenschat schrijfatelier in Dronten
Tijd: woensdag 19 juni, 26 juni en 3 juli, van 19.30 uur tot 22.00 uur
Prijs: 199 euro incl. BTW | Inclusief koffie, thee en lesmaterialen
(Je krijgt na inschrijving en betaling (Ideal) een factuur per e-mail. Heb je liever vooraf een factuur voor je werkgever? Neem dan even contact op
)
Aantal deelnemers: 5 tot 7

Wil je meer weten?
Neem direct contact op
© 2020 Woordenschat Schrijfatelier