Home > Agenda > VOL - Atelierreeks Creatief Schrijven (Cursus)

VOL - Atelierreeks Creatief Schrijven (Cursus)

13 maart 2019 - 17 april 2019
Schrijfatelier Dronten
VOL - Atelierreeks Creatief Schrijven (Cursus)

Veel mensen zijn voor hun werk of als hobby bezig met schrijven. Blogs bijvoorbeeld, of gedichten, korte verhalen, een roman, een levensverhaal, een column. Neem je schrijfplezier serieus en schrijf je in voor deze inspirerende reeks ateliersessies!

Wat gaan we doen?

In 6 korte ateliers van 2,5 uur maak je kennis met allerlei verschillende genres, stijlen en technieken. Van bloggen tot dichten, tot het schrijven van een zeer kort verhaal of een spannende dialoog. Met het één ben je misschien bekend, met het ander juist onbekend. Het één ligt je misschien meer dan het ander…. Maar elke oefening en elk genre daagt je uit om anders met je teksten om te gaan. Je leert je eigen voorkeuren en talenten kennen, je gaat op zoek naar creativiteit en inspiratie en zet je schrijfspier flink aan het werk. Daarbij is de feedback die je krijgt van de docent én van je mede cursisten heel belangrijk.

‘Schrijfplezier mag je best serieus nemen en tijdens deze brede cursus creatief schrijven doe je dat,’ zegt schrijfdocent Danieke van Baal.

Met behulp van toffe oefeningen tover je van alles uit je pen. Je houdt een inspiratieboekje bij, werkt tussen de ateliersessies door aan verschillende opdrachten en leert door te doen en van elkaar.

Begint jouw verhaal hier?

Locatie: Woordenschat schrijfatelier
Tijd: woensdagavond 19.30 uur - 22.00 uur
Data: 13, 20, 27 maart en 3, 10, 17 april 
Prijs: 199 euro | Inclusief koffie en lesmaterialen

***DEZE CURSUS ZIT VOL***

 

Wil je meer weten?
Neem direct contact op
© 2020 Woordenschat Schrijfatelier