Home > Over ons

Over Woordenschat schrijfatelier

Er zit een verhaal in je, een blog, of misschien wel een gedicht. Het borrelt, bruist en het wil niets liever dan uit je hoofd kruipen en tot leven komen. Voor jezelf, of misschien wel voor anderen. Of het verhaal móet tot leven komen, omdat schrijven nu eenmaal je werk is. Maar zodra je aan de slag gaat blokkeer je, ben je te kritisch of is de inspiratie ver te zoeken. Het verhaal is er, daar kun je op vertrouwen. Schrijfplezier heb je al en de techniek ken je of leer je gaandeweg in het schrijfatelier, maar eerst moet er iets anders gebeuren. Je moet dúrven schrijven, of ánders durven schrijven.

Van het papier spatten

Je leert allerlei manieren waarop dat kan, zodat je verhaal van het papier spat. Tot buiten de kaders. Woordenschat maakt schrijven leuk, geeft je inspiratie én vertrouwen. Wil je schrijven? Schrijf dan! Schrijf de grootste bagger, schrijf hele pagina’s vol, schrijf de mooiste volzinnen, schrijf een briljant verhaal… schrijf! Probeer uit en leer van wat je doet. En leer van elkaar want feedback is een van de belangrijkste elementen om te groeien als schrijver. Jij traint je schrijfspier en ondertussen boort Woordenschat je creativiteit aan, gooit je blokkades omver en leert je de juiste creatieve technieken.

Iedereen kan schrijven

In het schrijfatelier geloven we dat iedereen kan schrijven en dat alle schrijvers beter worden door creatieve technieken te gebruiken en… véél te oefenen. Veel mensen zijn voor hun werk of als hobby bezig met schrijven. Blogs bijvoorbeeld, of gedichten, korte verhalen, een roman, een levensverhaal, een column. Woordenschat schrijfatelier is een plek waar deze schrijvers elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen, ontdekken waar hun talenten liggen en nieuwe creatieve technieken leren gebruiken.

Danieke van Baal

Ik geloof in de kracht van verhalen. Iedereen heeft een verhaal te vertellen en ik wil mensen graag helpen de juiste vorm voor hun verhaal te vinden. En daarom geef ik les in creatief schrijven en heb ik Woordenschat schrijfatelier opgericht. 

Ik schrijf als communicatieadviseur voor kranten, websites, drukwerk en social media. Ook heb ik gewerkt als journalist en schrijf ik verhalen en gedichten. 

 

Wil je meer weten?
Neem direct contact op
© 2020 Woordenschat Schrijfatelier