Home > Schuif aan > Back to school

Back to school

Cursussen & Inspiratieateliers

Je neemt je schrijfplezier of je werk serieus en wil een volgende stap zetten. Echt de diepte in, terug in de schoolbanken. En dat kan! Als je alles te weten wil komen over een bepaald onderwerp, kies je voor een inspiratieatelier. Wil je juist de breedte opzoeken? Ga dan voor en cursus waar alles aan bod komt. Begint jouw verhaal bij ons?

Inspiratieatelier

In een inspiratieatelier gaan we met een kleine groep de diepte in. Hier leer je alles over een bepaald onderwerp. Denk aan bloggen, dichten, (levens)verhalen schrijven, storytelling, proza. Door te kijken naar voorbeelden, door te analyseren, maar vooral ook door zelf veel te schrijven. Je gaat naar huis met een berg kennis en zin om verder te schrijven.

Cursus / Atelierreeks

Wil je allround je kennis over creatief schrijven naar een hoger niveau tillen, volg dan een brede cursus bij ons . In 6 korte ateliers van 2,5 uur maak je kennis met allerlei stijlen, technieken en leer je alles over schrijven. Van bloggen tot dichten, tot het schrijven van een flink stuk proza. Je leert je eigen voorkeuren en talenten kennen, je gaat op zoek naar creativiteit en inspiratie en zet je schrijfspier flink aan het werk. Je leert door te doen, maar natuurlijk ook van elkaar. Let op: In maart start de eerstvolgende atelierreeks!

Check de agenda!

 

 

Wil je meer weten?
Neem direct contact op
© 2019 Woordenschat Schrijfatelier