Op maat

Voor tekstprofessionals

Nieuwsbrieven, interviews, blogs, speeches… en dan moet je ook steeds meer met storytelling. Je schrijft veel als communicatie- of tekstprofessional en weet als geen ander wat de verschillende vormen van je vragen. Dat hoeft niemand je meer te leren. Maar of je nu een blog schrijft of hét verhaal van jouw organisatie op papier moet zetten; een beetje meer creativiteit kunnen je teksten wel gebruiken. Herken je dit?

Anders schrijven

Maak samen met je collega's kennis met allerlei creatieve technieken om eens anders te schrijven dan je gewend bent. Je leert je eigen voorkeuren en talenten kennen, je gaat op zoek naar creativiteit en inspiratie en zet je schrijfspier flink aan het werk. Je leert door te doen, maar natuurlijk ook van elkaar. Schrijfdocent Danieke van Baal is zelf ook werkzaam als communicatieadviseur en weet als geen ander wat er nodig is om in je teksten eens een keer linksaf te slaan in plaats van altijd maar naar rechts te kijken.

Op maat

In overleg maken we een programma voor jouw organisatie. Op maat. Of het nu een één- of meerdaagse cursus is of een inspiratieworkshop of een leuke activiteit.  Zullen we samen eens kijken wat de mogelijkheden zijn?

Contact

Wil je meer weten?
Neem direct contact op
© 2020 Woordenschat Schrijfatelier