Home > Schuif aan > Schrijven en ontmoeten

Schrijven en ontmoeten

Write-ups & Open ateliers

De write-ups en open ateliers zijn laagdrempelige bijeenkomsten waar je samen met anderen schrijft. Je ontmoet andere schrijvers, leert van hen, schrijft in een inspirerende, rustige ruimte en vindt er bovendien kannen met koffie en thee op tafel. Met een beetje geluk zelfs een lekkere koek.

Write-up

Tijdens een write-up gaan we in een groep aan de slag met toffe oefeningen aan de hand van steeds wisselende thema’s. Je maakt je pen los en leert langzaam je eigen stem kennen. Alles komt aan bod. Van dagboek tot gedicht, van proza tot blog. Je geeft elkaar feedback en leert zo ontzettend veel van anderen. Meer dan schrijfplezier heb je niet nodig voor deze  ontmoetingen die maandelijks plaatsvinden. Wil je liever één-op-één hulp bij het schrijven? Dat kan uiteraard ook. Woordenschat coacht je bij al je schrijfwerk.

Open atelier

Hier schrijf je in stilte. Tegelijk met andere schrijvers werk je aan je eigen project. Kan je eindelijk in alle rust dat blog eens schrijven, de teksten op je website flink aanpakken of verder werken aan je korte verhaal. Of je pakt je inspiratieboekje erbij en probeert je notities om te zetten in gedichten. Aan het einde is er even de tijd om je werk met anderen te delen, mocht je dat leuk vinden. Elke maand kan je terecht in ons open atelier.

Pay what you want

Voor beide activiteiten betaal je wat jij het waard vond. De zogenaamde pay-what-you-want methode.

Check de agenda

Wil je meer weten?
Neem direct contact op
© 2020 Woordenschat Schrijfatelier